Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فولادوند در آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره جابربن حیان و فرصت های متنوع یادگیری که از شبکه شاد پخش شد، با بیان اینکه درصد شرکت دخترها در جشنواره جابر بیشتر بوده است، گفت: ۶۴ درصد شرکت کنندگان دختر و ۳۶ درصد شرکت کنندگان پسر بوده اند. ۱۵۰ معلم راهنما داشتیم که ۲۰۶ هزار دانش آموز شرکت کننده را راهبری کردند که امروز از برگزیدگان آنها تقدیر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این معلم ها گمنامانی هستند که در عرصه تعلیم و تربیت بدون هیاهو کار خود را می کنند. همکاران ما در این چند ماه بیشترین تلاش را داشته اند که باید از آنها قدردانی کنیم. هفته آینده از فعالان عرصه آموزش مجازی تجلیل خواهیم کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به برگزاری آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره جابر بن حیان اظهار کرد: اهداف طرح جابر در راستای تقویت کنجکاوی دانش آموزان نسبت به شناخت پدیده ها و همچنین تقویت مهارت های متفاوت در آنهاست. فاصله گرفتن از محفوظات محوری و حرکت به سمت مهارت محوری در این دوره بسیار مورد تاکید است.

فولادوند ادامه داد: آنچه اکنون بر زندگی کودکان ما و سرمایه های آینده موثر و تعیین کننده است، مهارت است که دانش آموزان باید برای زندگی آینده با آن انس بگیرند. معلم ها معمولاً می گویند بچه ها فردا می پرسم در حالی که باید بگویند: بچه ها شما فردا بپرسید. لازم است گاهی امتحانات را معکوس برگزار کنیم و بگوییم شما دانش آموزان از این کتاب ۲۰ سوال مطرح کنید به جای اینکه به سوالات ما پاسخ دهید.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به ضرورت شناسایی استعدادها و توانمندی های فردی دانش آموزان عنوان کرد: در جشنواره جابربن حیان دانش آموزان به صورت گروهی طرح هایی را انجام داده اند که از حیث تقویت تعامل با همسالان ارزشمند و پراهمیت است. باید مهارت باهم کارکردن را به دانش آموزان بیاموزیم. مشارکت دادن اولیاء در طرح های دانش آموزی نیز از جمله اهداف جشنواره جابربن حیان است.

کد خبر 5096412 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره جابربن حیان عبدالرضا فولادوند وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش هفته پژوهش شورای شهر روح الله زم آسیبهای اجتماعی قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی محسن حاجی میرزایی لایحه بودجه ۱۴۰۰ شورای عالی قضایی شهر تهران جشنواره جابربن حیان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، الهام یاوری در نشست خبری با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد گفت: دومین جشنواره و نمایشگاه پژوهشی پرورشی سمپاد در حالی برگزار خواهد شد که نسبت به سال گذشته از ظرفیت‌های بسیار بهتری برخوردار است. این نمایشگاه در سال‌های دور هم برگزار می‌شده است اما با چند ساله وقفه مواجه شده بود.

یاوری با بیان اینکه فضای نمایشگاه فضایی برای تحقق چند هدف ماست؛ گفت: این نمایشگاه در درجه اول محل رشد و تبلور استعدادهای دانش آموزان سمپاد و دانش آموزان برگزیده جشنواره‌های خوارزمی است که آنان را هم جزئی از خانواده سمپادی می‌دانیم. هدف اول این است که فرصتی مهیا کنیم که همه این دانش آموزان ظرفیت‌ها و استعدادهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار کنند و در این مسیر از نهادها و شرکت‌های دولتی و خصوصی، شرکت‌های دانش بنیان و هر نهادی که امکان کمک به پرورش این استعدادها را دارند کمک می‌خواهیم.

وی با اشاره به اینکه دلیل دوم اهمیت این نمایشگاه‌ها درک بهتر دستاوردهای پژوهشی دانش آموزان است؛ گفت: با این نمایشگاه‌ها دانش آموزان دستاوردهای پژوهشی و فرصت‌های تحقیقاتی خود را بهتر درک می‌کنند. دلیل سوم برگزاری این نمایشگاه‌ها هم ایجاد شبکه مناسبی از ارتباطات دانش‌آموزی و دانشجو استادی است تا دانش آموزانی که پیش از این در استان خود فعال بودند با دانش آموزان و اساتید سراسر کشور در ارتباط باشند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: علاوه بر دانش آموزان سمپادی و برگزیدگان جشنواره خوارزمی از تمامی دانش آموزانی که به پژوهش‌های دانش آموزانی علاقه دارند؛ دعوت می‌کنیم در این نمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

در ادامه مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران هم با بیان اینکه دهه‌های آینده متعلق به دانش آموزان حال حاضر است؛ گفت: این شما دانش آموزان هستید که باید کارآزموده و پرانگیزه از انقلاب اسلامی دفاع کنید و این نظام را هر چه بیشتر و بهتر در راه تحقق آرمان خود یعنی تمدن نوین اسلامی است یاری کنید.

در حال تکمیل..

کد خبر 6097330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران