Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سرپرست معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش البرز درهشتمین جشنواره جابربن حیان که روز سه شنبه در سالن اجتماعات دبیرستان دخترانه شهید شرافت آموزش و پرورش ناحیه یک کرج برگزار شد، اظهارداشت: هر ساله در چهار مرحله مدرسه ای، شهرستانی، استانی و کشوری این جشنواره با رویکرد پژوهشی و بر اساس سند تحول بنیادین در مدارس ابتدایی به اجرا در می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرمعلی الهویی بیان داشت: جشنواره جابربن حیان یکی از مهم ترین دستاوردهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که با هدف تقویت روحیه کنجکاوی و پرسشگری، تمرین مهارت های زندگی، پرورش تفکر فلسفی و تقویت حقیقت طلبی و خداجویی در مدارس ابتدایی برگزار می شود.

وی کیفیت بخشی به آموزش و تحقق اهداف دانشی، مهارتی و روش های علمی -پژوهشی، استفاده از روش حل مساله و مشارکت دانش آموزان در یادگیری را از مهم ترین شاخصه های جشنواره جابربن حیان ذکر کرد.

الهویی یادآورشد: مدیران مدارس نیز با برنامه ریزی و توجیه معلمان، دانش آموزان و والدین، تمهیدات لازم را برای اجرای مطلوب جشنواره جابربن حیان دنبال می کنند.

وی تصریح کرد: این جشنواره که در راستای سند تحول بنیادین و برنامه درس ملی برای دوره ابتدایی دنبال می شود، توجه ویژه ای به آموزش مهارت ها دارد.

الهویی اضافه کرد: رویکرد وزارت آموزش و پرورش بر نهادینه شدن برنامه های علمی کاربردی است که این مهم با جدیت در دستور کار آموزش و پرورش البرز قرار دارد که با استفاده از همه ظرفیت ها، به عنوان یک هدف راهبردی دنبال می شود.

وی با اشاره به اینکه ۶ هزار و ۸۶۸ دانش آموز مقطع تحصیلی ابتدایی البرز در مرحله آموزشگاهی جشنواره ملی جابربن حیان شرکت کردند، ادامه داد: از این تعداد ۳۱۸ طرح دانش آموزی به مرحله منطقه ای و ۶۶ طرح که مربوط به ۱۷۱ دانش آموز می باشد به مرحله استانی راه پیدا کرد.

وی افزود: امروز پس از ارزیابی داوران پنج طرح به عنوان طرح راه یافته به مرحله کشوری برگزیده می شود.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرج در این آیین گفت: جشنواره جابربن حیان، طرحی پژوهش محور است که بیشتر بر دست سازه‌های علمی دانش آموزان و آزمایش‌های مربوط به نکات درسی آنها تمرکز دارد.

فرزاد شعبانی خاطرنشان کرد: در این طرح دانش آموزان در محورهای مستندسازی و تحقیق زمینه‌ای مشارکت دارند که در جشنواره امسال شاهد رشد طرح های دانش آموزی بودیم.

وی یادآورشد: تحقیق و پژوهش در بین دانش آموزان و تقویت حس کنجکاوی و اشتیاق به نوآوری ازاهدف اصلی برگزاری طرح جابر ابن حیان در مدارس البرزاست.

وی از شناسایی و هدایت استعدادهای برتر و پرورش تفکر خلاق و معرفی پژوهش‌های علمی دانش آموزان به عنوان دیگر اهداف این جشنواره علمی دانش آموزی یاد کرد.

شعبانی ادامه داد: در سایه برگزاری چنین جشنوراه هایی دانش آموزان از سنین پایین با روش‌های علمی و مهارت کارگروهی آشنا و برای انجام تحقیقات و پروژه‌های پیچیده‌تر در آینده آماده می‌شوند.

وی با بیان اینکه جشنواره جابر ابن حیان گامی مؤثر در خودکفایی و رشد فکری و ذهنی دانش آموزان است، تصریح کرد: حضور دانش آموزان در چنین جشنواره‌هایی موجب شکوفایی استعدادهای آنان در زمینه‌های علمی می‌شود.

وی تاکید کرد: ارتقا سطح علمی دانش آموزان، همکاری اولیا با مسئولان مدارس به منظور ارتقا سطح آموزش، کمک به معلمان و دانش آموزان در راستای پاسخگویی به سوالات علمی و کمک به توسعه اهداف دانشی و مهارتی است.

در این آیین از دانش آموزانی که طرح های پژوهش محورشان در هشتمین جشنواره جابربن حیان در مرحله استانی برتر شناخته شده بود، با اهدا لوح تقدیر وهدیه تجلیل شد.

استان البرز ۴۶۰ هزار دانش آموز دارد که ۲۵۰ هزار نفر آن در مدارس ابتدایی تحصیل می کنند.

۲۸۱۹/ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تجلیل از سفیران معروف

نماینده ولی فقیه در استان در این مراسم با بیان اینکه معلم جایگاه بسیار ارزشمندی دارد، گفت: این جایگاه مربوط به اولیاء الهی است زیرا آنها انسان ها را از ظلمات به نور هدایت می کنند.

آیت اله حسینی افزود: مهمترین کار معلم در مکتب اسلام علاوه بر علم و دانایی تبیین حقیقت برای دانش آموزان است.

هاشمی معاون سیاسی و امنیتی استاندار هم گفت: در وضعیت امروزی که رسیدگی به امور فرهنگی و تربیتی دانش آموزان رسالت بزرگی است معلمان مانند افسران جهاد تبیین در جامعه ما فعالیت می کنند.

جمالی سرپرست آموزش و پرورش استان هم گفت: در دورانی که دشمن برای انحراف اذهان آموزش و پرورش تلاش می کند قطعا وظیفه ما معلمان این است که سخن نو بگوییم.

وی افزود: امیدواریم رسالت خودمان را طوری انجام دهیم که بتوانیم نسلی را تحویل جامعه دهیم که در تراز انقلاب اسلامی و سند تحول باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران