Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛  مرحله کشوری هفتمین جشنواره کشوری جابربن حیان از 28 الی 29 مرداد ماه در شهر تبریز  برگزار شد و دانش آموزان استان زنجان در حضور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش طرح های خود را ارائه نمودند.  این جشنواره با هدف لذت‌بخش‌کردن فرایند یادگیری برای دانش آموزان، افزایش هیجان مثبت آنان در انجام فعالیت‌های آموزشی، ایجاد بستر و شرایط برای تفکر منطقی و حل مسئله و زمینه‌سازی جهت تحقق اهداف علمی ــ آموزشی وپژوهشی برگزار می شود

طرح پروژه‌های علمی دانش‌آموزان دوره ابتدایی با هدف لذت بخش کردن فرایند یادگیری برای دانش‌آموزان، افزایش هیجان مثبت آنان در انجام فعالیت‌های آموزشی، ایجاد بستر و شرایط برای تفکر منطقی و حل مسئله، زمینه‌سازی برای تحقق اهداف علمی ــ آموزشی، جریان‌سازی فرهنگی در خصوص توانمندی‌های دانش‌آموزان دوره ابتدایی در انجام فعالیت‌های علمی، پژوهشی و نوآوری از سوی معاونت آموزش ابتدایی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ارج نهادن به مشارکت دانش‌آموزان در این کوشش علمی هیجان‌انگیز، ترویج فرهنگ آموزش و یادگیری پروژه‌ محور، نمایش توانمندی‌های آنان در انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی بعد از طی مراحل آموزشگاهی،منطقه ای و استانی مطابق سهمیه تعیین شده از سوی دبیرخانه کشوری پرژوه های علمی دانش آموزان  پس از ارائه  طرح توسط  سرگروه هرطرح ، در مرحله استانی و داوری آثار 4طرح معرفی شده در ذیل به مرحله کشوری راه یافتند .

طرح های راه یافته به مرحله کشوری عبارتند از :

(طرح مکعب های جادویی) از شهرستان ماهنشان-امیرحسین کریمی-آیدا مرادی- زینب کریمی

( طرح درایر) از شهرستان زنجانرود-نرگس رحمتی-سمانه و مریم احمدی-امیرمحمد اوصالی-مهدی احمد پناه

(طرح دریل با سلیقه) از شهرستان ایجرود-یوسف محمودی-سید محمد موسوی - مهدیس رجبی

(طرح اسلحه شکاری یوزایرانی ) از شهرستان طارم – حسن خلخالی

گفتنی است،دراین جشنواره 100 اثر دانش آموزی استان زنجان طرح "عید و داستان" که با رویکرد تقویت مهارت گفتن، خواندن، نوشتن و قوه تخیل دانش آموزان در قالب سه فعالیت داستان گویی، داستان خوانی و داستان نویسی در ایام نوروز اجرا گردید، شرکت نمودند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره جابربن حیان مرحله کشوری آموزش و پرورش استان زنجان معاونت آموزش ابتدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر آموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
احمد علی سرحدی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه شوند و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ده نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود:همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی پایا
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • نقش مهم معلمان در ساختن آینده جامعه
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان