Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملک محمد سنجرانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: افزون بر هفت هزار دانش آموز ناحیه یک زاهدان در این مرحله از جشنواره جابربن حیان طرح های خود را از 6 اسفند به مدت سه روز در معرض داوری قرار دادند.
وی جهت دهی به استعدادهای دانش آموزان و افزایش حس پژوهش در کنار درس خواندن را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک زاهدان تصریح کرد: توجه به امر خطیر پژوهش موجب شده دانش آموزان دورترین نقاط این شهرستان طرح هایی در این جشنواره ارائه کنند.
سنجرانی خاطر نشان کرد: در این مرحله از همه دانش آموزانی که به نوعی در این طرح شرکت کرده اند تجلیل خواهد شد.
به گزارش ایرنا 86 مدرسه ابتدایی، 41 مدرسه دوره اول متوسطه و 29 مدرسه دوره دوم متوسطه در ناحیه یک آموزش و پرورش زاهدان وجود دارد که افزون بر 70 هزاردانش آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند.
7316**3213
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ نقی زاده معلم فداکاری است که هر روز حدود ۳ ساعت مسیر سخت گذر آبدانان - قدح را برای آموزش یک دانش آموز طی می‌کند.

این معلم فداکار و عاشق از تمام وجودش برای این دانش آموز مایه می‌گذارد تا صفحات کتاب‌های درسی وی نیز هم زمان با دیگر دانش آموزان در اقصی نقاط کشور ورق بخورد.

تنها دانش آموز منطقه عشایری قدح نیز فداکاری آموزگار را سرمشق زندگی خود قرار داده و آرزو می‌کند تا مثل وی در آینده معلم شود.

این آموزگار از روش‌های نوین برای تدریس استفاده می‌کند و با هزینه شخصی خود پنل خورشیدی تهیه کرده تا با کمک برق، برای بهبود محتوای آموزشی از ویدئو پروژکتور استفاده کند.

این معلم همچنین برای آموزش و القای بهتر مفاهیم از پوستر‌ها و شیوه‌های نمایشی متنوع (که از تصویر خود و دانش آموزش در آنها استفاده کرده است) استفاده می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی پایا
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز